En uppvaknande dröm jag hade för ca 3 månader sedan

Jag bor 1 minut från Sankt pers gallerian i centrala Uppsala. Jag promenerade hit en morgon för att äta frukost och hålla min syster sällskap.

Jag brukar aldrig äta frukost ute men denna gång ville jag göra det.

Min hälsa är numera på rätt håll då jag hade implantat i tänderna som jag var allergisk mot. Tänk om jag hade vetat detta med amalgam och titan allergin för länge sedan. Det är bra att ta något som heter MELISA testet innan man sätter in tandimplantat eller implantat av andra orsaker i sin mun och kropp. Det finns folk som är så pass allergiska mot ämnen i dessa produkter att de utvecklar olika sjukdomar. I mitt fall så fick jag kronisk migrän och aggressivt immunförsvar vilket ledde till missfall.

Jag är också dessutom allergisk mot silver, koppar och guld. Det enda metall jag tål är järn.

Min dröm om magi

Jag drömde om jag jag gick tillbaka till då jag var ca 13-14 år gammal. Jag samlade med Gud som sa att jag får en andra chans i livet. Alla val jag har gjort som var fel får jag välja på nytt. Då förstod jag att allt i livet kommer jag kunna ändra på. Jag får verkligen en helt ny chans i livet. Det enda jag då frågade var om jag redan hade blivit kär och mött min man. Gud svarade ja du är i den ålder då du blev kär och han kommer finns i ditt liv. Med dessa ord tänkte jag att då kan jag verkligen välja bort alla andra misstag jag någonsin har gjort i livet. Speciellt gällande min hälsa och alla människor som inte lever upp till den nivå som mänskligheten bör ligga på för att ens verka normala.

Just I dag förstår jag denna dröm ännu tydligare. Allt jag någonsin har önskat mig har jag fått hittills och det som jag trodde var omöjligt har visat sig ha stora möjligheter. Min dröm blir sann jag får verkligen det liv jag önskat mig. Självklart önskar jag att andra också ska få det annars hade jag inte skrivit vad som ändrade mitt liv. Detta för att hjälpa andra som har hamnat fel och inte tror på mirakel. Jag lovar på heder och samvete mirakel finns skyddsänglar finns för jag har fått hjälp av mina på ett sätt ingen människa skulle tro mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *