Vad du än tror så tror du rätt enligt attraktionslagen

Nedan bakelser är från den dagen då jag gjorde en överraskningsfest för att Sirin fyllde år.

Ni som följer mig vet att jag är anhängare av attraktionslagen, älskar djur och barn samt driver flera företag. Om du i ditt hjärta tror att du måste jobba 8 timmar per dag för att få ihop en inkomst kommer du också vara tvungen till att jobba 8 timmar. För vad du än tror så tror du rätt enligt attraktionslagens universella lagar.

Jag jobbar ca 2 timmar per dag och driver 3 företag och lever väldigt gott. Detta för att jag delegerar mycket och ger tillfälle så att även andra människor kan tjäna pengar. Ibland kan jag göra deras jobb men ändå låta dem få pengarna. Därför har mina anställda väldigt bra förtroende för mig. Jag vill inte vara chef jag vill vara deras mamma om så behövs. Jag vill vara likvärdig andra människor för jag har aldrig trott att någon är över någon annan.

Om jag för en sekund trodde att någon var över mig på något sätt hade jag inte förbjudit en person inom hovet att sluta kontakta mig. Då hade jag väl tänkt “men hon som jobbar med den där prinsessan har väl rätt att kränka” Nej ingen har rätt till något för alla är vi dödliga på denna jord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *