Öka din vibration på detta sätt enligt attraktionslagen

Jag tror på Jesus och har gått 2 års bibelskola både genom Livets Ord och Svenska kyrkan. Jag har nog gått längre genom Svenska kyrkan och gick senast för 1 år sedan genom dem.

Jag är med i Svenska kyrkan och är alltid närvarande på Kyrkomötets öppnande då jag följer kungafamiljen och är närvarande som press. Jag röstar också alltid i kyrkovalet. Jag tror verkligen på Jesus men inte den Jesus som folk vill att man tror på.

Jag tror på den Jesus som sa “Om du i ditt hjärta tror att ett berg ska flytta på sig så kommer den att flytta på sig” Obs han sa inte om du i ditt hjärta tror på mig. Dvs oavsett vad du tror så har du rätt därför ska du ändra ditt sätt att tro.

Det kan vara svårt att ändra sitt sätt att tro för att 93 % påverkas av ditt undermedvetna och endast ynka 6-9 % har du kontroll över. Med denna lilla procent försöker folk övertyga varandra om vad som är rätt och fel.

Hur sorgligt är inte det när folk försöker övertala varandra? Detta är också en stor del av orsaken varför så få människor kan påverka mig. Jag tror väldigt mycket på folk som verkligen kan se in i framtiden och dessa är väldigt få på vår jord.

Jag har bara mött en person som verkligen kan se in i framtiden och dessutom verifiera med bevis.

Jag tar också till metoden EFT för att påverka min framtid

EFT är energipsykologi som jag utövar varje dag ca 5-10 min som förändra mig på en undermedveten nivå. Jag behöver komma åt mitt eget undermedvetna för att ens kunna göra skillnad på medveten nivå. Det är också därför som jag kan vakna till och helt plötsligt få insikter jag aldrig fått förut. Jag är min egen ordlista och encyklopedi. Jag är min egen mästare och lärare på alla nivåer. Jag har sådan enorm gåva i mig själv att jag vet hur jag ska ändra min framtid med bara några knackningar. Mitt liv har ändrats 360 grader och mer är på väg. Jag vet exakt hur min framtid kommer att se ut och jag ser verkligen fram emot det. Jag har själv regisserat den genom att ta kontrollen över mitt undermedvetna. Jag har också eliminerat människor med denna enkla metod så att de inte ens korsar min väg och vill jag kan jag även få dem att sluta läsa min blogg. Fast den delen är inte vad jag prioriterar just nu.

Jag har också förstått magin med att kan du fantisera om det så kan du skapa det

Jag kan få bilder av min egen framtid som känns äkta och då vet jag att det är på väg. Speciellt vad jag tänker på innan jag ska sova på kvällen eller bara ta en tupplur under dagen. Ekvationen är att du ska ta lätt på saker och aldrig tro att du någonsin missar något i livet. Du missar verkligen ingenting även om du inte går ut på 2 veckor från ditt hus. Ju mer du kan hålla dig borta från folk som inte gagnar dig desto bättre framtid. Slösa din tid på små saker som tex jag som samlar bilder på det som gör mig glad. Tex bilder på djur som lagar mat är det bästa jag vet.

Fåglanar nedan bråkar om en brödbit som duvan vägrade lämna i från sig. Bara av att titta på hur djur beter sig skapar ro och ro i sin tur skapar mer ro i din framtid. Den känsla du bär på är den känsla som kommer att förstärkas i din framtid. Var rädd om dina känslor slösa inte dem på något negativt. Det är som att ha pengar och veta att varje gång du tänker en negativ tanke så försvinner pengarna. Skulle då du som är så snål våga tänka negativt hädanefter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *