När självkänslan är på topp

Jag brukar inte blogga om politik då jag vill att alla ska vara välkomna och läsa denna blogg som har funnits sedan 2006 december. I går var jag och röstade i varje fall.

Tänk att jag har bloggat så länge och i början av bloggen la jag bara upp bilder på kläder och smink. Jag slutade när jag såg att stora tidningar började stjäla mina texter. Jag började därför blogga mer om mig själv och bloggen var för mig ett sätt att bara driva med folk.

Jag minns en gång när någon kommenterade om att jag var fet och ful. Vad ger man för svar på en sådan kommentar? Jag skrev till personen att jag håller helt enkelt med denna människa men hur ska jag övertyga alla andra om att jag är fet och ful?

Folk får gärna tycka saker men vem tar åt sig av någon som har så låg självkänsla att personen i fråga har behov av något dåligt? Jag vill aldrig bli en sådan som skriver fet och ful till andra människor. Jag skulle nog hellre dö än att någonsin må så dåligt och skriva något sådant till någon. Då känner man sig verkligen misslyckad och kanske är på väg att vilja dö när man skriver elakt.

Jag har haft Janet och Midia på besök hos mig. Janet var tvungen att gå lite tidigare och Midia med sin hund Gucci blev kvar. Hunden gillade inte mig hon morrade kanske för att jag nästan snubblade på denna lilla loppa. Janet driver en skönhetsblogg hos mig på blogbiz.se och Midia har jag känt hela livet kan man säga.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *