En medial sittning med Sabina och Carita

Det kommer en kvinnlig energi som kommer fast att det är många som kommer fram enligt Carita. Dvs många andar från andra sidan trängs för att få komma fram.

Både Carita (som driver bloggen matblogerskan.se) och min brorsdotter Sabina Bergstedt (som också driver bloggen på blogbiz sabinabergsted.se) har gått utbildning hos Maria Therese Agerhill Bohman i Agersta kursgård.

Vi möttes hos mig över en god lunch och så fick båda tjejerna göra en andlig seans dvs tillkalla andra från andra sidan. Ni som följer mig vet hur roligt jag tycker det är med allt som är mystisk och andligt. Jag har stolt varit med i Outsiders och tack vore detta har min blogg växt enormt mycket och mitt nätverk kring blogbiz.se stärkt sig ända till kungahuset. Tack vore Outsiders så har jag startat upp flera företag och dessutom så har entreprenörer som bor i Saltjö Bo hört av sig och vill bli delägare med mig. Tänk att ett tv program som Outsiders kan öppna dörrar jag trodde var omöjliga.

Nu är det en kvinna som kommer fram som är lite mörk. Hon pratar mycket och snabbt på ett annat språk. Hon känns lite stressad medans hon levde. Hon var ej stressad på andra sidan men medans hon levde var hon stressad. Hon hade en press på att vara duktig. Ett sätt att känna sig värdefull. Hon vill finnas till för andra och ibland kunde det bli för mycket för henne. Hon hade också väldigt svårt att pausa.

Carita frågar om jag känner igen denna kvinna. Denna kvinna säger gör inte samma misstag som mig och var inte till lags för alla du är bra som du är. Hon säger att jag gör vissa saker som jag inte vill göra. Vissa saker inte gagnar mig och gör det du gör mår bra. Gör inte vad andra förväntar sig av mig. Sedan får Carita ont i magen som att den kvinnan fick ont i magen medans hon levde pga av mycket stress.

Den kvinnan kunde ha dött av tumör i magen eller liknande.

Min mormor gillar inte en kvinna och ber denna kvinna att inte vara elak mot mig.

Det kommer komma in en person i mitt liv som kommer att ha stor betydelse för mig. Vissa saker att bli tydligare i mitt lvi och vissa saker blir en aha upplevelse för mig. En person kommer att få mig att se saker från en annan synvinkel och belysa något för mig. Saker jag egentligen vet och känner samt det kommer att bli bekräftat.

Hon sätter sig bredvid mig steker mig på kinden, håret och pussar mig på kinden innan hon ger sig i väg till andevärlden igen.

Sabina är en kopia av mig och är det syskonbarn som liknar mig mest. Jag är 9 år äldre än henne då jag har syskon som är mycket äldre än mig. När jag växte upp så hade vissa av mina syskon redan flyttat ut. Jag är ett sladdbarn som ej var planerad. Min mamma ville verkligen inte ha fler barn när jag kom till. Hon gjorde allt för att inte bli gravid och för att bli av med graviditeten. Hon misslyckades då jag hade enorm vilja och kraft för att vilja födas. Tur det annars skulle det inte finnas någon i familjen som var så duktig på sjukvård och medicin som jag är. Jag har studerat 1 års medicin för att jag även jobbade som tolk inom sjukvård. Jag är den som har varit mammas stora stöd dagar då hon har haft ont.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *