Drottning Elizabeth 70 år på tronen

Förut brukade jag köpa massa skräp för att sedan tröttna och tvinga nästan mina vänner och släkt att ta emot skräpet.

Tog de ej emot blev jag nästan arg för jag ville verkligen bli av med skräpet. Nu när jag är på väg att flytta kan jag bli riktigt arg när folk inte tar emot saker. Häromdagen gav jag bort helt nya stövlar till min svägerska. Hon sa att de inte kommer att passa henne. Vad gjorde jag? Tvingade henne ta emot och sa att bara hon provar dem kommer hon att älska dem.

Numera köper jag inte saker utan tar bilder i stället för att hålla kolla på min shopping. Jag vill inte bära hem skräp och jag vill ej tvingar stackarna omkring mig att ta emot det.

Visst kan man ha nedan påklädda get hemma. Men jag gillar tomma ytor jag är inte så mycket för saker omkring mig. När man går och dör tar man ändå inget med sig så varför ska man samla på saker?

Liknande Pierrot dockor som nedan dvs clown i porslin har jag haft massor av. Vart alla har tagit vägen har jag ingen aning om då det verkligen skräpar ned och inget jag vill ha hemma.

Kräftan hade jag velat ha hemma. Men kolla priset 239 kr för lite plast. Jag kan lika gärna hämta en riktig kräfta och stoppa upp den för 19 kr. På det kan jag äta upp den om jag blir hungrig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *