Min årliga besök på kattutställningen

En av blogbiz f.d bloggare är ordförande i denna kattutställning som jag besöker varje år.

För er som följer min blogg och vardag så känner ni väl till att jag verkligen älskar djur och barn. Alla mina syskonbarn stora som små ringer ofta mig och bokar in mig för att umgås. Häromdagen så hörde nästan alla av sig till mig och vi samlades hos mig med god pasta i ung och till det stekt falukorv.

Bor man centralt så ska man ha en inomhuskatt och bor man på landet kan man ha hund så att hunden går ut själv. Tex en annan av våra f.d bloggare Anitas hund går ut själv i skogen och kommer tillbaka. Hennes hund är verkligen duktig och självgående.

Jag har haft så många bloggare under dessa 3 år både kända och okända. Så genom portalen har jag verkligen ett stort nätverk. Många bloggare kommer också tillbaka efter ett tag då de inser att de hade det bra hos oss. Vi tar väl hand om bloggarna och försöker hjälpa till i den mån det går. Det finns även de som har försökt skada portalen och även dessa människor har kommit tillbaka och bett om ursäkt. En av dem skrev ett långt brev till mig och bad innerligt om ursäkt för sitt beteende hur hon hade hängt ut både mig och våra anställda på blogbiz.

Ja visst kan jag förlåta henne men jag kommer aldrig lite på henne igen. Nu åter till katterna som jag vill presentera med bild nedan.

När man betygsätter katter är det både utseende och klockhet som en vanlig skönhetstävling för människor nästan.

Nedan katt må se sur ut men hon fick höga poäng beroende på sina öron, päls och att hon aktiv var vaksam när de lekte med henne.

Nedan katt fick också väldigt bra betyg för hon hade ett vackert ansikte och såg ut som katter gjorde i början dvs för flera hundra år sedan. Visste ni om att katter är det djur som har förändrats minst i utseende sedan begynnelsen?

Denna katt var verkligen reserverad och butter vet ej vilket betyg denna skönhet fick för jag stannade inte så länge. Jag har bidragit med pengar till Samvetet katthem och även Pelle Svanslöshuset när den fanns. Jag vet vem jag är och vad jag står för. Ingen människa kan rubba min balans eller spela att de missförstår mig. Varje människa är medveten om sina egna beteenden på ont och gott.

Jag tar avstånd från människor som inte har rent mjöl i påsen. Jag har även bett en person inom hovet sluta maila mig och sluta höra av sig till mig pga av det språk personen använde. Den personen har slutat jobba för hovet så kanske är det fler än jag som har vänt människan ryggen. För mig spelar det ingen roll om du är kung eller tiggare. Du ska ha rent mjöl i påsen för att vistas omkring mig. Jag är inte i beroendeställning gentemot någon människa därför går jag bara efter moral och etik hos människor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *