Märks det att jag bor i Uppsala?

Tar man bilder på Pelle Svanslös så bor man i Uppsala som jag gör.

Jag kommer ha möte också på fredag men en person vars namn är väldigt känd och han syns överallt. Jag har förslag på samarbete och jag vill lägga fram mitt förslag. Han brukar närvara på Motordagen för Connoisseur varje år om inte jag minns fel.

Connoisseur är ett svenskt livsstilsmagasin med inriktning på lyxkonsumtion som distribueras gratis till personer i Sverige med hög inkomst. Du ska tjäna minst 2 miljoner kronor per år för att få vara delaktig i Connoisseur.

Jag har flyttat närmare in till centrum för att ha mina möten nära mig. Jag bor i en stor 5:a med högt i tak som har utsikt 2 km både öst, väst, nord och syd.

Min elbil har jag i gården så det är ingen garage för mig. Jag krockar alltid mot pelare så jag ville vara utomhus denna gång fast med eluttag så klart.

Tänk att jag en dag skulle bli ensam ägare till de bolag jag driver i dag. Jag vill verkligen göra allt på egna villkor och klarar inte av att någon bestämmer åt mig. Jag har förut varit delägare med andra och det blev helt fel från början till slut. Helst vill jag inte vara delägare med någon mer utan vill kunna vara ensam och köra mitt eget race.

Som Drottning Kristina vill jag vara min egen

Drottning Kristina avsade sig tronen i Uppsala för att flytta till Italien och lämnade tronen åt sin kusin. När hon besökte Sverige blev man rädd att hon var ute efter sin krona igen.

Dessa bilder har jag tagit på Uppsala slott mitt absoluta favoritslott. Man kan tro att den erbjuder mycket, men det gör den inte. Den påminner mig mycket om min barndom när jag och min barndomsvän var här och tog bilder.

Titta noga på denna bild så ser ni en liten vovve. Jag älskar djur över allt annat och tar alltid bilder i den mån jag hinner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *