Länge sedan jag åt något så gott

Varje söndag brukar jag skämma bort mig själv. Nedan tallrik är från Meze i Uppsala med godaste maten någonsin. Det enda jag saknade var pizza bröd. Jag gillar inte tunnbröd som är söt i smaken. Det ska verkligen bara vara vanlig bröd gjord på pizzadeg.

I dag hela dagen har jag verkligen sprungit runt och försökt boka in alla tider för nästa vecka. Jag har både möte med tekniker för blogbiz och möte med ny partner för Amazon Sverige och utomlands. Jag går just nu en akademisk kurs i hur jag ska bemästra Amazon samt får hjälp från en mycket kunnig person som heter Oscar.

Oscar och jag blir delägare i allt som rör försäljning utomlands och i Sverige gällande alla livsmedelsprodukter.

I dag blev en lång dag för mig då jag har haft massor av syskonbarn på besök. När man bor central och väldigt stort som jag gör just nu så vill många besöka mig. På måndag kommer Janet och Midia på besök och då planerar jag att bjuda dem på Sushi som jag själv har lagat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *