Jag älskar fake mat

Jag jobbar med livsmedel och därför är jag ständigt på jakt efter fake mat

Nedan kanelbullar ser så äkta ut. Jag kommer snart ha lunch och afternoon tea hemma i min våning tillsammans med några utvalda bloggare. Därför behöver jag pryda mitt hem med fake mat också så att det ser ut som om man kliver in i ett café när man ska hälsa på mig.

Jag har inrett mitt hem från topp till tå helt nytt i hela huset. Jag har slängt massor dvs skänkt till helping hands. Allt från nya sängar till tvättmaskiner som fortfarande fungerar. Jag ville börja om på nytt och inreda på ett nytt sätt med ny design.

Jag vill förnya allt nu när jag ändå håller på att bli av med implantat jag har i tänderna som har spökat för min hälsa för länge nu. Vore det inte för amalgam och titan som jag är allergisk mot så hade jag inte haft det jobbigt med så mycket smärta och migrän. Jag har sökt med lykta och ljus överallt efter botemedel mot migrän och har nu vaknat upp och insett att detta med amalgam och titan är boven till precis alla mina problem här i livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *