Snart har jag huset full av vänner

Samarbete med chevronparquet.com

Jag hade inte tänkt fira min födelsedag men en av mina vänner insisterar på att bjuda alla på mat hemma hos mig.

Så vad gör man då? Jo man bjuder in alla som känner denna väninna över på en tårta. Jag har också precis flyttat till en mycket större våning och så centralt man kan komma. Tror inte att det bor några andra så centralt som jag gör just nu. Jag ser in till kommunfullmäktiges rum och residens samt ser hur alla förtroendevalda politiker jobbar. Deras restaurang ser jag också och vet exakt vem som äter vad till lunch. Man skulle nästan kunna starta en ny tidning som bara handlar om när jag tittar ut genom mina stora fönster. Hela huset har stora fönster som vetter ut 2 kilometer åt vardera håll dvs jag har en sådan utsikt över hela centrum.

När man bjuder hem folk är det viktigt att duka snyggt och se till att man har snygga trägolv. Fina trägolv hittar ni hos chevronparquet. Det finns många varianter att välja bland som också bör passa in på din design och inredning. Vi alla har olika smak när det kommer till inredning. Jag har trägolv över stora delar av min våning och jag trivs verkligen med det. Jag sitter alltid i min veranda som ser ut som ett vardagsrum. Jag har också Chesterfield soffor i mitt kök så att köket mer eller mindre ser ut som en gammaldags bibliotek. Jag inreder helt enkelt inte som alla andra.

Nedan är min matsal som får plats med 10 personer runt bordet även detta rum har parkettgolv dvs trägolv. Detta rum är enskild och har två dörrar så att man kan stänga om man vill sitta i fred.

Vill du också ha trägolv?

Du behöver då mäta ditt hem eller bjuda in någon som kan komma och ta måtten. Sedan kan du beställa trägolv efter smak och behov. Tänk på att när du ska sälja din våning så får du mer för pengarna om du har inrett den fint och renoverat den med trägolv. Lägenheter med plast är inte lika attraktiva på marknaden som lägenheter med trägolv.

Dessa golv levereras både behandlad och obehandlad så att om du vill kan du behandla dem själv. Du kan då själv köpa målarfärg och be någon måla det åt dig. Du kommer då få ditt drömgolv eftersom du dessutom kan få det obehandlat.

Jag älskar turkos färg och gillar även den rosa färgen. Detta ser du tydligt på den service jag har hemma. Jag väntar på mer leverans av den servicen så att den är komplett när jag ska äta min frukost. Jag har ofta middag och lunch hemma hos mig och för mig är det då av ytterst vikt att verkligen kunna leverera både god mat och fin inredning till min gäster. Jag vill att de ska minnas sin stund hos mig med glädje.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *