Åder och kärlbråck nu ett minne blått

Det finns många anledningar att besöka Bellakliniken!

En behandling för kärl och åderbråck, detta behandlas med en laser som heter Nd:YAG, vilket är ett mycket effektivt och smärtfritt sätt att lösa problemet.

Laserbehandling av kärl- och åderbråck kan vara ett mycket effektivt och smärtfritt sätt att ta itu med problemet. Nd:YAG-laserbehandling används ofta för att behandla dessa typer av vener, eftersom det är ett mycket kraftfullt och exakt verktyg.

Denna laserbehandling kan vara mycket effektiv för att behandla både stora och små vener. Det är också ett relativt smärtfritt förfarande, vilket ofta är en viktig faktor för patienter som överväger detta behandlingsalternativ.

Det är en enkel behandling som tar ca 30 minuter att genomföra, och det finns ingen stilleståndstid förknippad med det
Det betyder att du kan återgå till dina normala aktiviteter omedelbart efter behandlingen.

Det finns vanligtvis inga biverkningar i samband med denna behandling, men du kan uppleva en lätt rodnad och svullnad runt behandlingsområdet. Dessa biverkningar bör försvinna inom några dagar.

Om du kämpar med kärl- eller åderbråck kan laserbehandling vara ett bra alternativ för dig.  Det är ett säkert och effektivt sätt att behandla problemet, och det kan göras på relativt kort tid.

Om du har några frågor om detta behandlingsalternativ, se till att prata med De experter som finns hos https://bellakliniken.com/

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *