Nu går jag hos en örtläkare

Jag åkte ända till Södertälje med väninnan Janet då vi båda skulle besöka örtläkare.

Jag firar alla mina framsteg med god mat som ni kan se nedan. Lammracks hos Meze på Östra Ågatan i Uppsala. Gott var det ska ni veta!

De hade en Waynes Coffee där och jag är sorten som bara måste besöka alla Waynes Coffee för att få inspiration.

Det har varit sommar och folk har varit på semester. Nu kommer jag åter boka en tid hos henne. I dag ska jag också till Stockholm då jag har några ärenden. Jag är inte alls lika ofta i Stockholm som förut då jag har mer att göra i Uppsala än i Stockholm. Jag känner inte att jag längre har tiden eller orken att närvara på olika event då det inte längre ger mig något.

Man växer i från olika saker som man förut tyckte var intressant. Numera dyker jag bara upp på inbjudningar om det också kan ge något. Att gå på event med samma människor månad efter månad ger tyvärr inget. Jag ser på bilderna att det alltid är samma personer fortfarande på dessa ställen. Det påminner mig om filmen The Others där folk har dött och inte vet om det. Det känns som om folk som går på dessa kändisfester har dött men vet ej om det då det är samma personer hela tiden. Man tror till slut att det är en och samma fest. Deras liv blir som en Loop dvs upprepning.

Om folk trivs med det är så är kul för dem så klart. Jag upprepar också vissa saker hela tiden och tröttnar aldrig såsom dessa människor inte tröttnar på sina kändisfester. Jag har tex favoritfilmer jag kan se om och om igen och det kanske är lite samma sak.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *