Jag har längre ingen prestationskrav på mig

Sponsrat inlägg i samarbete med CBD guiden

För några år sedan hade jag otroligt höga krav på mig själv. Om jag inte lyckades hålla mig sund så var jag tvungen att tävla i något annat och bli bäst på det. Jag har jagat mig själv känns det som. Jag har ställt så höga krav på mig själv. Som tur är har jag aldrig gått in i den kända väggen. Jag är verkligen en mycket psykisk stark person. Vad som än händer så står jag som en katt på alla fyra ben oavsett vilken våning jag faller i från.

Jag är också sorten som tänker utanför boxen och har inte ens en box. Jag ser inga hinder i livet när det gäller någonting. Jag har fått höra att jag får allt jag önskar mig. Javisst får jag allt jag önskar mig just för att jag inte har någon box som hindrar något i mitt liv. Jag provar också nya saker för min hälsa tex så finns det en CBD guiden man kan kolla igenom för att få lära sig allt om just CBD olja.

Jag har provat tuggummi med CBD och jag mådde verkligen bra av den. Jag har besökt en person som säljer dessa oljor från sitt hem och framställer dem själv dessutom. Han har ett helt laboratorium hemma där han ordnar allt. Många människor får hjälp av CBD olja mot massor av besvär.

Denna sida är väldigt vägledande som visar vilka CBD produkter som är bäst i test. Detta är verkligen en bra sida jag rekommenderar. Det finns även vingummin med CBD olja i som jag skulle vilja prova. Jag älskar godis och jag älskar det som är bra för hälsan.

Vilka problem lider du av?

Beroende också på vilket problem du önskar få hjälp med. Du kan tex välja bland smärta, ångest, sömn, stress och abstinens. Jag gick så klart in på smärta och där har man också benat upp olika sorters smärtor. Tex artrit och fibromyalgi. Detta godis liknande gummin innehåller 10 mg CBD och du kan ta dem 1-2 ggr per dag. Efter någon timme ska du känna skillnaden.

Jag är verkligen för CBD olja och jag känner att varje människa ska ha rätt till sin egen kropp. Jag förstår inte varför andra ska bestämma vad du ska få in i din kropp? Alla regler är människans egen påfund. Jag vill mötas där rätt och fel inte existerar. Jag vill inte följa regler andra har satt upp utan jag vill kunna följa egna regler så länge man inte skadar någon.

Vi behöver regler men reglerna ska också komma från hjärtat och det är då vi gör de bästa valen. Min mamma har provad CBD olja och hon blev direkt av med sin ångest. Jag ska nog beställa lite godis åt henne så att hon även kan bli av med sin smärta för det skulle hon behöva.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *