Jag har nu nya mattor över hela min lägenhet

samarbete med semattor.se

I dag har jag varit tillsammans med min svägerska hela dagen. Hon har precis kommit hem från sin semester. Jag har fått jättefina gåvor av henne som hon köpte nämligen flera delar bestick. Jag är numera väldigt mån om min inredning då jag har köpt en lägenhet mitt i centrala delen av Uppsala. Det är så pass centralt att det ej går att hitta en mer central lägenhet.

Lärdagar  är en dag då jag mest umgås med folk och jobbar inte lika mycket. Vardagar hinner jag inte med något annat än att just jobba därför passar jag på när det är helg.

Golvet hemma kan bli väldigt kallt speciellt när det är vinter därför önskar jag också mattor som är billiga över hela lägenheten. Jag gillar när ett hem ser kallt ut men ändå är varm när man kliver in i den.

Ovan så ser ni att det inte finns någon matta utan det är helt utan matta bara parkett golv. Det är supersnygga med parkett golv men nu när hösten och vintern närmar sig så vill man ha mattor. Billiga mattor finns det gott om på nätet.

En matta som skulle vara perfekt ovan är en matta som heter Maison Soria som har grenar och jag gillar mattor och väggar som har som träd grenar. Jag får då minnen från min barndomsskola där det fanns träd i närheten som såg ut som en skog. Nu när jag går till den skolan och tittar på dessa träd ser de inte alls ut som en skog. Allt ser så mycket större ut när man är liten. Jag tyckte också att dessa träd var lite mystiska just för att det såg ut som en skog mitt i bostadsområdet. Vi bodde nämligen också nära skolan.

Vad jag minns så fanns det aldrig mattor i skolorna vilket är lite tråkigt för på vintern kunde det bli ganska kallt inomhus. Samt mattor är bra ljuddämpare när barn och ungdomar skriver och talar för högt. Själv har jag väldigt bra hörsel och klarade inte av högt ljud när jag var barn. Jag fick ofta huvudvärk och dessa mattor hade både gjort klassrummen finare och hade besparat mig och liknande barn massor av onödig huvudvärk pga av högt ljud i skolorna.

Jag har själv aldrig förstått på folk som skriker högt när de talar. Ser de inte att man står en meter i från dem och inte ett kvarter i från dem?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *