Än har jag inte tagit ut någon semester

Det verkar som om alla sover och endast tomten är vaken dvs jag.

Jag har verkligen denna vecka blivit väldigt trött har jobbat mycket. Jag är inte van att jobba flera dagar i sträck då jag alltid har andra som sköter mina två bolag åt mig. En är blogbiz portal där vi i dag är 9 personer som jobbar. Själv jobbar jag inte utan ser till att andra gör sitt jobb.

Jag driver också företag inom livsmedel och även här är det andra som sköter allt då jag sitter inne med bra affärsidéer som jag sedan levererar vidare till alla anställda.

Så här snyggt blir det när jag gör pizza hemma. Jag saknar min och Karolinas torsdagar och jag hoppas hon åter vill satsa på det vi jobbade med varje torsdag.

Nu bor jag dessutom mer centralt med en stor veranda som vetter ut mot stora torget och hela paradgatan i Uppsala.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *