En riktig delikatess fågel

Detta är en blodhöna som jag fick i gåva när jag var på FFCT mässan i Kista

Jag gillade inte smaken för den var väldigt blodig när jag skulle rengöra den. Det smakade lite som anka och jag gillar inte anka. För jag tycker det smakar för mycket blod av anka och denna fågel. Den var otroligt fin och jag hade hellre velat ha den uppstoppad hemma som en prydnad men inte att äta.

Min man blev rädd för den och vägrade smaka på maten. Jag blir ej rädd men jag gillade helt enkelt inte den. Jag var på mässan med min svägerska Karolina som också är bloggare på blogbiz.se och jobbar hos oss också.

Vi fick med oss mycket mat och vi åt så vi höll på att svimma den dagen. Det tog oss ca 2 timmar att gå runt hela mässan där de bjöd på massor att äta. Man fick till slut vara noga med vad man åt så man inte åt för mycket och kunde få plats för det som man verkligen var sugen på.

Jag driver franchise företag Waynes Coffee och är nu inne på ett nytt varumärke. Därför deltar jag på olika matmässor och blir inbjuden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *