Att tänka på när man ska flytta

Alla mina bloggläsare vet om att jag har flyttat och bor så centralt som det bara går.

Jag är granne med kommunfullmäktige och ser alla politiker från mitt fönster. De kan även se in i mitt fönster så länge som jag inte drar ned persiennerna. Mellan mig och kommunhuset eller stadshuset så finns det en väg dvs bilar åker förbi oss.

Jag ser allt som händer i centrala delen av den stad jag bor i. Jag ser hela konserthuset och kan se när det är nya event på gång. Jag ser hela tågstationen och har nu lärt mig alla tidtabeller. Samt så ser jag ända ner till själva stora torget då det bara är ett hus mellan mig och stora torget. Huset bredvid mig är en bank samt så har jag också nära till stadsteatern och ser även den från min veranda. Ser ni tåget nedan?

Det enda jag saknar är en större balkong då hade allt varit perfekt samt så hade jag velat att taket skulle ha en pool. Då skulle man verkligen få sol när det är som mest varmt i Sverige. Nedan ser ni min veranda till höger är köket och längre in en matsal. Efter matsalen ligger vardagsrummet.

I dag är jag helt ledig och ska i väg och handla lite blommor. Jag har förut sagt att jag inte har en enda blomma hemma. Nu har jag två olivträd hemma och ska skaffa mer blommor sedan jag flyttade till min nya lägenhet.

Ska du också flytta till en större lägenhet eller kanske till en mindre så kan du anlita Grabbarnaflytt för att få flytthjälp så du slipper bära tungt och kan göra annat. När jag fick hjälp att flytta satt jag i min nya veranda och gjorde sponsrade inlägg i bloggen. Vad annars ska en bloggare som mig göra eller hur?

Jag har precis ätit frukost och tittat på en film på morgonen. Jag har dessutom vilat en gång till efter frukost och sett tågen åka förbi mitt fönster nu flera gånger.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *