Pong har alltid sådan god mat

Jag verkligen älskar restaurangen Pong och älskar att få plocka i en buffe

Ni kan inte hitta en matgladare människa än mig. Jag provar gärna allt men jag gillar inte inälvsmat. Jag har svårt för mat som smakar blod tex inälvor, pölsa och blodpudding. Blodpudding måste nog vara den värsta maten som jag någonsin har ätit. Jag har inte ätit det sedan jag var barn när de serverade det i skolorna.

Min favorit är så klart lammracks det skulle jag kunna äta till frukost, lunch och middag. Jag kan inte dricka rött vin till lamm för då känns det som om jag äter oxfilé och jag gillar inte kokött.

Nedan är mina kusinbarn som är på besök i Sverige från Istanbul. De vill prova all mat från alla länder så då blir det en turné.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *