Jag har både ett bibliotek och museum i min trappuppgång

Det kunde ej bli bättre att i min trapp dvs när man kliver in genom porten så möts man av ett litet bibliotek där man kan låna böcker om man vill.

Samt så finns det också ett litet museum man kan besöka. Överallt hänger tavlor av Uppsala och så finns det sittplatser överallt. Jag är så nöjd med den nya bostaden. Man kan gå ut mitt i smeten dvs så att man hamnar precis i centrala Uppsala eller så kan man gå bakvägen och hamna bland kontor och banker.

Nedanför mig finns butiker som är i samma byggnad. Jag håller också på att bli av med massa problem jag gått och burit på utan att ens veta om att jag har burit på dem. Tack och lov kom jag i kontakt med Sabine Rudin som är en naturläkare som kunde hjälpa mig med hälsan. Jag har haft låtsasproblem med min hälsa utan att ha förstått det. Jag är inte född med en dålig hälsa jag är född med olika typer av allergier och inte förstått varför jag har känt mig så sjuk.

Jag har så mycket jag måste göra nu fast att det är semestertider. Jag ska först kolla upp alla dessa saker

  1. Ankorstore
  2. Faire
  3. Amazon
  4. UNT (vi har försäljning via Uppsala Nya tidning)
  5. Samt kolla upp att alla priser är rätt på vår e-handel
  6. Nya bloggare som är på väg in
  7. Ny design på blogbiz.se är på gång
  8. Ny design på vår e-handel är på gång
  9. Vår PR byrå är Bergströms PR byrå numera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *