Djur är klokare än människor

Djur vet vilken människa de ska lita på och närmar sig bara dig som de känner inte har en dold agenda.

Människor verkar mer experter på att frottera sig med folk som ändå kommer slänga in dem i ett dike. Medans de hamnar i diket så blir de inte klokare utan bara ett snäpp dummare. De lär sig inte att känna igen signalerna från folk. De dras till samma sort av människor om och om igen. Vad ska man säga de saknar genuin kärlek till sig själva helt enkelt.

Jag verkligen älskar djur för hur goda de är. Speciellt kaniner älskar jag mest av alla djur då jag har haft flera kaniner hemma.

Emotion koden

I dag ska jag prova något som heter emotion koden och jag kommer berätta mer om metoden när jag är färdig. Jag älskar allt som har med personlig utveckling att göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *