På landet hos min andra bror

Jag har 3 äldre bröder och 2 äldre systrar vi umgås ofta när vi har tid. Sedan har vi allas barn också så vi är en mycket stor familj.

Jag förväntade mig att de skulle grilla lamm men de hade grillat hamburgare till alla. Jag plockade krusbär och väntar på att vilda hallon ska mogna. Jag kommer snart åka hit igen för att plocka mer frukt och bär.

Själv bor man numera mitt i centrala Uppsala och missar precis ingenting dygnet alla timmar. Vad som än händer ser jag allt i realtid. Jag är före ute alla andra med allt som händer i Uppsala. Jag ser också vilka människor som ska resa och vilka som är våra politiker. Jag ser allas arbete och ser direkt vilka restauranger som är fullsatta för tillfället. Bor man också så högt upp som jag gör så ser man också flera kilometer åt alla håll. Jag är så nöjd som det bara går att bli. Nyss så såg jag en bil cortege för något bröllop där de satt utanför bilarna och tutade. Det var minst 20 bilar i rad som tutade och satt i fönstren dvs helt utanför bilarna. Utan bilbälte så klart för du når ej med den om du kliver utanför och sätter dig.

Framför mig ska det byggas ett hotell med pool på taket och då kommer jag verkligen besöka denna pool som är i samma höjd som mitt fönster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *