Nu ska jag ändra mina rutiner

Sponsrat inlägg i samarbete med traningsmaskiner

Jag har verkligen gått upp i vikt och är nu på väg ned igen till min normalvikt. Jag har samlat på mig mycket vatten i kroppen dvs ödem pga av medicinering. Så detta kommer också att börja försvinna men än så länge så har jag mycket vätska i kroppen.

Jag har också börjat med måltidsersättning men känner att jag har lika mycket aptit med och utan den här ersättningen. Så nu måste jag börja tänka i nya banor och då får det bli trämaskiner som jag då måste spara ihop till. Nedan ser ni ex på en SUP-bräda som man kan träna på. Nu när det är sommar eller om du är på väg utomlands så glöm ej beställa en sådan och ta med dig den dit du ska.

Du behöver en bra balans för att kunna stå på den så tänk på att inte ha ryggskott om du ska kliva upp och tro att du ska kunna sväva bara på en dag. Du kommer behöver träna och på vägen dit kommer du ha det väldigt roligt. Glöm ej att spela in när du tränar för dessa video kommer bli nostalgi för dig senare när du blir gammal.

Du kan även köpa en sådan till någon du tycker borde träna mer och som behöver mer motion. Du kommer få en stark rygg och mycket starka ben. Att träna 10 minuter per dag kommer göra otroliga förändring både på din vikt och hälsa. Samt även psykiskt och fysiskt kommer du känna dig mer starkare än på länge. Ta med dig din vänskapskrets och visa att det finns en ny sport som de kan ta del av genom dig. Beställ flera sådana och dela ut inte ge bort utan låna ut till dina vänner. Varje gång du får besök så får de låna dessa av dig vilket gör att folk kommer besöka dig när de vill gå ned i vikt och må bra.

Du kan också starta upp ett hälsohem med spa och ha sådana som du sedan ber dina klienter använda för att de ska komma i bättre balans med sin hälsa. För hälsa handlar inte bara om vad man äter utan även hur man jobbar, rör på sig och vilka man umgås med.

7 tips till en bättre hälsa

  1. Vakna tidigt och lägg dig tidigt på kvällen
  2. Umgås med de du verkligen trivs med
  3. Ät långsamt och mycket frukt och grönt
  4. Ät sushi oftare för de innehåller mycket omega3
  5. Ta dessa brädor och ut och prova dem omedelbart
  6. Sov ut på morgonen stressa inte
  7. Åk bara på semester om du har lust och inte för att visa folk att du har ett fantastisk bra Facebook liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *