Ibland är detta enda sättet att rädda ett företag

Jag håller just nu på att expandera väldigt mycket inför hösten.

Jag har skrivit ned ett förslag till en kollega och vän om hon vill ingå partnerskap med mig gällande en affärside som jag har. Denna affärside kommer att spridas över hela världen. När jag väl kommer ut med detta utomlands så kommer jag behöva fler på min resa. För detta kommer att bli riktigt stort eftersom vi kommer finnas i flera olika länder samtidigt.

Ni kan nog ana vad det är vi håller på med och allt kommer att bli klart till hösten. Jag har också fått hoppa in och jobba extra inom franchiseföretaget jag redan är delägare i. Jag kommer bara jobba augusti september ut och inte mer. Sedan måste vi ta in en anställd som kan ersätta mig och de uppgifter jag gör.

Jag har redan flera anställda i detta företag och vi kommer nu bli ännu fler tillsammans. Detta kommer bli en mycket spännande marknadsplats.

Denna kollega och vän skrev jag min affärside och hon verkar ha nappat på detta rejält. För att vi ska kunna få igenom detta helt och hållet så behöver endast låna 5000kr så kan vi direkt påbörja vårt projekt. Det kanske inte är en stor summa pengar men för oss är det helt och hållet lagom. Många är nyfikna när de läser min blogg och vill veta allt som pågår mellan kulisserna. Vi kommer avslöja saker och ting i den takt vi känner oss redo för.

Min kollega har kontor på Östermalm och hon jobbar mycket från sitt kontor. Här kommer jag komma in med varor och olika tjänster för att expandera tillsammans.

Just nu har jag jobbat färdigt och är hemma. Jag är barnvakt i dag åt en tjej jag själv givit namnet åt. Folk litar på att jag hittar bra namn åt deras barn. Så jag gav henne ett fint namn och väntar på att hennes föräldrar ska komma förbi och hämta hem henne då hennes sommarlov började i dag. Jag har även varit och storhandlat vilket jag inte gör så ofta numera då jag flyttar inom två veckor till en helt ny bostadsadress. Jag har nämligen köpt en våning i centrala delen av Uppsala och kommer bo granne med kommunfullmäktige.

Jag kan inte tro att det är sant då alla mina planer går precis såsom jag har önskat det. Helt plötsligt öppnas alla dörrar som förut varit helt låsta. Jag är verkligen nöjd med alla mina planer och hur jag steg för steg får ett större företag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *