Är du arbetssökande och behöver ett jobb?

I dag funderade jag på om jag har tid att söka ett jobb till.

Då jag har flera anställda hos mig som sköter allt så har jag just nu ingenting att göra. Vilken lyx tänder ni va? Jo visst är det för mig en lyx att ha andra som gör jobbet just nu.

Fast I höst så kommer jag ha massor att göra och då kan jag inte ha anställda som gör jobbet utan jag måste göra det själv. När jag väl har gjort ett jobb och kan det utantill då kan jag lägga in anställda. Jag kommer söka fler anställda i höst. Speciellt en som är teknisk söker jag verkligen. Så jag kommer nog lägga in en ansökan på jobfind Sverige och hoppas de kan matcha och rusta någon som är klippt och skuren för mig. Deras marknadsföring är just matcha och rusta tycker det låter bra så jag ska nog lägga in en fot där och se vad de kan göra för mig.

Jag har inte riktigt våga lägga ut på sociala medier vad det är jag söker då folk som jobbar med mig jobbar väldigt mycket i det dolda och sticker inte ut med sitt arbete. Vi föredrar att jobba genom att hålla en låg profil. Många sticker verkligen ut och expanderar sina arbeten dessutom även exponerar sig själva mycket. Vi har inte lika mycket av det behovet. Vi vill att ett företag växer av sig själv med sitt eget namn. Vi själva vill inte ha pris för våra framgångar. Låt produkten, varan eller tjänsten få sin vinst inte vi är vårt motto. Så vi själva söker nu en person som är som oss som älskar att jobba i det lugna och bakom kulisserna.

Så nu ska jag in och söka en anställd till vårt företag som jag driver. Ska bli intressant och se vad de kan göra för mig och mina verksamheter. Jag ska bara flytta och använda ett av rummen som arbetsrum då det är en 5:a jag flyttar till som är mer central än någonsin jag vågad drömma om. Man ska drömma då får man allt man önskar sig förr eller senare. Jag önskar alla får vad de önskar sig så länge de har hjärta på rätt sida. Vill folk andra ont ska de inte få sin önskan för man ska inte vilja andra ont.

Tips till dig som söker jobb

  1. Var ärlig person då kommer de satsa på dig även om du inte är en perfekt arbetskamrat. För när en person är ärlig tar man vara på personen mer än om du är en oärlig person. Är du ej ärlig är det svårt att behålla dig även om du är duktig.
  2. Var punktlig kom ej försent vare sig till intervju eller till ditt jobb
  3. Börja inte med att berätta om dina problem vilket jag har upplevt att många gör. De blandar ihop intervju för jobb med besök hos kuratorn. Jag kan inte förstå hur man kan blotta sig och gråta när man är på en arbetsintervju? Snälla gör inte det utan var proffsiga och seriösa.
  4. Var hel och ren klädd
  5. Var positiv och gör dig inte till offer för att sedan börja gråta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *