Sätt en lapp med önskningar på din kropp

Vet du hur får dina önskningar med små enkla medel?

Gör som jag skriv på en lapp allt du önskar dig och lägg in det i en plastbricka. Denna har du sedan under dina kläder och du ska se på mirakler. För vatten läser av alla ord och du är släkt med gurkan dvs 70 % vatten. Ni kan se på ovan bild en plastficka som jag numera har under mina kläder.

Jag testade detta i går med väninnan Janet och hon blev verkligen övertygad. Hon var hemma hos mig i går världens sötaste människa. I dag hela dagen var jag med Karolina min kollega på blogbiz.se

Man har gjort detta test med ris för att se hur riset påverkas av ord. Jag själv har testat detta med tomater för att se hur två identiska tomater utvecklas beroende på vad jag har skrivit för ord på var och en burk som de har legat i. Jag gjorde detta test med några tomater. Det fungerade korrekt varje gång jag testade. Nu testar jag detta på mig själv för att se vart de bär. Saker har hänt som jag trodde aldrig skulle ske. Vad vill jag inte avslöja, men jag kan säga att detta verkligen hjälper då vatten i min kropp läser av det som är skrivet på pappret.

Nu väntar jag på gäster denna lördag som ska provsmaka den baklava jag har lagat. Har redan kört förbi svägerska Karolina och lämnat över lite. Skulle lämna lite till mamma också, men hon hade åkt i väg och var ej hemma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *