Inka kursen kan bota kroniska sjukdomar

I dag när jag kom till kursen så stod alla gammla kurskamrater utanför och väntade på mig och min väninna. De nya eleverna fick gå upp en trappa och vänta på att veteranerna skulle göra entre.

I dag fick 7 personer sitta på stolarna med ryggen mot. De andra 7 ställde sig bakom och la händerna på axlarna. Genom att känna energin ska man beskriva något om människan.  Man får inte vänd sig om och se vem det är som står bakom en. Den tjejen som ställde sig bakom mig började tänka på andra saker. Just då sa jag till henne att hon känns lite frånvarande. Då vaknade hon till och jag kunde känna att hon då var mer närvarande, utan att vända mig om och se på henne. Detta tyckte hon var otroligt att jag med hennes energi kunde känna hur hon tänkte under den stunden.

En av tjejerna berättade om att hon hade gått Inka kursen och från den dagen så hade hon aldrig blivit förkyld. De utövar första kursen i naturen. Fukost och lunch ingår i 2 hela dagar för 2400kr. En bra investering om man har en kronisk sjukdom.

9 svar på ”Inka kursen kan bota kroniska sjukdomar”

 1. Varför lägger du in kommentarer på alla bloggar som ligger ute? Har du inte tillräckligt med besökare ändå?

 2. Jag hade väl tänkt å shoppa imorgon men som det ser ut nu så blir det bara plugg, plugg och åter plugg =/ Inte så kul men man får väl bita ihop och gilla läget om man vill nå resultat och komma nån vart =)

 3. Som du kanske märker så har nu bloggen fått sig en kraftig uppsträckning. Jag har inte haft tid innan att kolla in blogg.se kodsystem förren nu. Piece of a cake… Har suttit med mer komplicerade koder än så till olika webbsidor…

 4. Du är bara för korkad. Du vet inte vad du babbalar om. Jag utmanar dig, nämn 15 saker positivt om dig. Slår vad om att du inte kan!

 5. 1: tryck upp besökloggen

  2: tryck in pri Sc/ sys Rq på tangentbordet

  3: öppna paint

  4: klistra in genom att trycka ctrl + v

  5: spara

  6: lägg upp det på bloggen.

  så nu har jag lärt dig anne, ser fram emot beviset sen ska jag vara tyst :]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *