Det är farligt att gå upp i vikt

Jag håller på att packa för fullt då jag är på väg att flytta som ni kanske har upptäckt.

Jag har också ändrat ganska mycket i min schema för att det ska passa in i mitt nya liv. Jag kommer då kunna jobba mer från min bostad framöver. Jag väntar också på en parkering då jag måste ställa mig i kö. Jag kommer också behöva min bil mer än någonsin så inga delar får vara trasiga.

I min nya lägenhet måste jag börja ett nytt liv och tänka mer på min hälsa. Tanke på hur vanligt diabetes är bland alla människor både barn och vuxna så känns detta numera väldigt skrämmande.

Kungafamiljen är väldigt engagerade i hälsa framförallt prins Daniel då hans hälsa inte har varit det bästa. Han är den i kungafamiljen som har sämst hälsa och lever med en original njure och en som han har fått från sin pappa. Den njure som inte fungerar sitter kvar och detta är verkligen jobbigt för hans del. Det är så lätt att gå upp i vikt och folk blir bara större och större med tiden att detta är så skrämmande.

Diabetes typ 2 här kan du läsa mer om vad du bör tänka på och hur du kan undvika det. Det är jätteviktigt att du går in på länken och läser vidare för det kan rädda ditt och andra liv. Vi människor tror inte att saker kan drabba oss vi tror att det bara kan drabba andra människor vilket är helt fel. Vi måste stanna upp och inse vad fetma och diabetes kan göra för oss för det är farligare än vad man tror. Fetma har tagit fler liv än cancer sägs det och bara detta borde skrämma slag på alla människor tycker man. Folk verkar ändå väldigt lunga av sig och tror att allt ordnar sig bara de tänker på nyttiga maträtter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *