Att köra fort kräver bättre produkter

När jag bodde i Norrland så blev jag fartblind när jag körde på motorvägen.

En gång skulle jag och svägerska åka ut en sväng vi skulle besöka en restaurang. Enligt oss två så låg den 10 minuter längre bort bara. När vi väl körde dit så var vägen mer än 40 minuter lång. Gästen vi hade med oss som var åklagare och barndomsvän sa att vi hade säkert börjat få Norrländsk sätt att se på avstånd och farten på bilen.

Vi körde nämligen så pass fort att vi inte hade hunnit stanna om vi var tvungna till det. Trots att vi kanske då körde 110 km i timmen så tog det oss ändå 40 minuter minst att komma fram. Vi ville verkligen visa henne en fin restaurang som var en bit i från. Denna restaurang var egentligen ett litet café som drevs av två tanter. En som var svensk som hade dålig hörsel och hörde inte ett smack av vad vi sa. Den andra var en utländsk tant som hörde utmärkt men hon kunde inte svenska. Dessa tanter hade startat upp detta café och var vänner sedan 30 år tillbaka. Hur de kommunicerade och förstod varandra vet vi inte. Det värsta var när vi hade ätit färdigt var att hon bad den andra tanten hålla reda på tomaterna vi hade lämnat på tallriken. Alltså skulle de inte slänga dem.

Ja tanter kan konsten att kommunicera och driva café fast att en av dem hör dåligt och en av dem kunde inte svenska. På det så hanterade de maten väldigt konstigt. Kanske var det inte en bra idé att åka så långt och fort för att komma dit.

Hitta produkter här om du också ska åka fort och behöver speciella saker till din Diesel drivna bil. Det är bra saker för din motor som verkligen behöver det bästa från marknaden. Sedan kan du som oss ta dina gäster var du vill och när du vill. Samt så kan ni köra extra fort och ändå känna er trygga med marknadens bästa produkter som du hittar på ovan hemsida jag visar.

Numera driver jag en elbil och det är otroligt bekvämt då den inte hörs alls och kör fort utan att man ens märker det. Jag älskar att köra bil och ska snart i väg för att hämta min svägerska som slutar jobba snart. Hon jobbar på ett dagis i närheten av min bostad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *