Snart flyttar jag för gott

Äntligen flyttar jag för gott från den hyresvärd jag har just nu.

Jag har inte varit alls nöjd med den hyresvärd jag har just nu då de aldrig renoverade eller gjorde något för att någon ska trivas i dessa bostäder. De vill helst att vanliga hyresgäster flyttar ut så att de kan hyra ut dessa bostäder till kontor.

Jag kommer nu flytta närmare centrum och nedanför mig har jag massor av restauranger och caféer vilket är ännu bättre. Jag har också 10 dagar till godo där jag kan i lugn och ro städa lägenheten. Jag kommer få hjälp av min svägerska att städa då hon är pedant ut i fingerspetsarna.

Jag är också väldigt pedant och håller rent lägenheten varje dag och storstädar varje dag för att det ska bli så kul att äntligen få flytta från detta ställe till ett helt nytt ställe. Man kan då om man vill anlita flytthjälp från Grabbarnaflytt som då kommer och hjälper dig med flytten på bästa tänkbara sätt.

Jag har inte mycket kvar att städa undan utan det är nog mest köket som är kvar. Det är då spisen, frysen och kylskåpet som jag ännu inte riktigt har städat ur. Jag behöver dessa vitvaror fortfarande för att kunna laga mat och äta frukost. Jag älskar frukost det är min favorit måltid och äntligen tål jag också allt och kan äta vad jag vill till frukost.

Tänk att när jag flyttar får jag ett större kök där jag kan tillaga ännu roligare frukost. Jag kan bjuda hem mer folk och alla kommer att få plats då denna lägenhet är mycket större än den jag har nu. Jag har alltid velat bo ännu mer centralt och har alltid drömt om det. Dvs när jag går och lägger mig och sluter mina ögon så ser jag en mer central lägenhet för min syn innan jag somnar. Sedan så drömmer jag om att jag aldrig hittar hem eller så hittar jag inte dörren till min lägenhet. Detta för att jag en gång i tiden bodde centralt och flyttade därifrån så dum jag var. Kommer aldrig mer göra om det misstaget i varje fall. Man gör ett misstag en gång och sedan aldrig mer. Jag kunde ha haft mer tålamod och flytta när jag hittade en lägenhet som var central. Jag tog och bytte ut finaste lägenheten mot en sunkig lägenhet längre bort för att jag verkligen var dum och inte tänkte efter vad det var jag gjorde.

Ett svar på ”Snart flyttar jag för gott”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *