Jag ska på bröllop snart

En väninna  gifter sig på midsommardagen och jag ska närvara vid hennes bröllop. Först är det samling i kyrkan och sedan blir det champange med gäster & brudparet.

Filmen The Others

Har ni sett filmen the others där barnen har en allergi mot dagsljus? De lever i mörker hela tiden med bara ett stearinljus för att inte bli sjuka. När de märker att de är döda och inte egentligen borde ha några sjukdomar blir de själva rädda till en början och inte riktigt vågar lita på att de är friskförklarade. Så känner jag mig just nu.

15 svar på ”Jag ska på bröllop snart”

  1. Man passar på att blogga mellan tillfällena. NU har det blivit mindre bloggning imed att sambon lämnade mig i förra veckan. Men jag klarar mig 🙂

  2. Du skriver inte vilken sjukdom det handlar om. Är det kanske din fobi som folk har tjatat om?

  3. Tror att det stämmer väldigt bra. Jag har repat mig ovanligt snabbt men har väl insett att jag inte skall kräla i skiten för honom när han ändå planerat att lämna mig i typ 1 år.

  4. Det verkar finnas ett antal som tycks tro att jag "AJ" är "Anne" som skriver till sig själv. Hur ska jag besvisa att det INTE är Anne, hjälp mig så blir det slut på den misstanken.Jag vill inte lämna mitt namn e-mail på nätet…men på ngt sätt ska det väl gå att få rätsida på detta lilla/stora bekymmer. Tack på förhand.Rätt ska vara rätt ! Eller hur ?

  5. Enligt dom på ulleråker som kommer aldrig du att bli friskförklarad. jag har personligen räklnat ut vad du lider utav av. Down syndromet med inslag av heppan och amnesia haze. Även borderline och agorafobi som ej kan hävdas. Du krossade spegel och förtjänar otur i resten av ditt liv. Akta mina svarta katter som springer över väg. Dom utövar förbannelse över dig och du kan ej förhindra. Jag utövar svart magi på ett avancerat sätt och du ligger inför cancer.

  6. Nathalie ! det var det fulaste inlägg jag läst ngn ggn. Är det ngn som är sjuk allvarligt sjuk så är det du ! att hata som du gör är INTE friskt. Dessutom kan du åka dit för det du skriver, hoppas Anne nitar dit dig ! Amen ditt lilla kräk, du är inte värd att sopa golvet med !

  7. AJ: det är inte svårt att skriva från olika IP adresser, se på mig nu sitter jag och skriver på lunchen från jobbdatorn, VIPS så skrivs det från en annan IPadress, tadaaa! Svårare än så äre inte. Colin Farrel ÄR snygg men bör bättra på kroppsbyggningen.

  8. tag på dig gördeln innan bröllopet annars väller fettmassorna åt helvete, man vill ju inte ta nöjet från bruden och stjäla all uppmärksamhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *