Jag och bästa Janet åkte och fick rullmassage

Vi möttes kl 10.10 på morgonen för att åka i min bil till Enköping. Janet kunde lätt köra min bil då det är en elbil som är smidig och åker fort.

Den här rullmassagen kan göra lite ont i början men det går över bara på några minuter. Detta för att man kan jämföra som träning i början kan man vara stel och sedan sätter musklerna i gång och är mjuka.

Ni som läser detta får prova en gång gratis

Kod “Sommar” kan alla mina läsare och följare komma till 1x gratis rullmassage Gå in på Beautiful me massage i Enköping och boka in er gratis gång med koden “sommar”

Ni kommer inte att ångra år för man blir varm och man sätter i gång vätskebalansen i kroppen så det heter duga. Var redo att du kommer bli kissnödig hela tiden om du har överflöd med vätska i kroppen.

Som bloggare får jag in massor av olika erbjudanden om att få prova olika saker. Vissa saker är för långt bort men Enköping är lite utanför Uppsala. Så länge jag har Janet med kan jag åka till världens ände för vi har alltid det så roligt ihop. Janet driver också en skönhetsblogg hos mig på blogbiz.se vi har känt varandra i mer än 10 år nu.

Vi var tidiga jag och Janet så vi gick in på en restaurang vägg i vägg med denna klinik och åt en buffé. Deras pizza var supergod med fluffig deg.

Terapeuten var pedagogisk och förklarade allt i detalj så att man verkligen förstod hur man skulle göra när man väl skulle få sin rullningsmassage.

Vi fick också en flaska med källvatten med lite nyttiga egenskaper i bl.a magnesium mm och jag drack allt för den var så god. Här ser ni Janet dricka mellan varven av rullmassagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *