Allt verkar ha blivit så dyrt

Sponsrad inlägg i samarbete med payup.se

Många människor vet inte vad de ska ta sig till då allt har blivit så dyrt

Nu har lägenheter som är till salut blivit mycket billigare just för att räntorna har gått upp super mycket. Var på banken i dag för att skriva på några papper om det bolån jag är på väg att ta över. Jag är så glad att jag nu äntligen har tagit beslutet att köpa bostad mitt i centrala Uppsala. Den blir mycket större än vad jag har i dag och det är jag också väldigt nöjd med.

Jag gillar när rummen är stora och öppna plan för då kan jag andas bättre. Jag ser över hela centrum från min nya bostad. Det har inte varit lätt att ta beslut och för att det ska vara lättare att ta beslut rekommenderar jag verkligen att man sparar lite pengar också.

Vill du veta var man kan köpa kryptovalutor så kan du kolla in länken.

När du väl har dina kryptovalutor sparade kan du också köpa fastigheter i framtiden. Då slipper du också höga räntor om du har en egen buffert. Ju mer du måste låna för att köpa en bostad desto högre ränta får du betala. Du kan välja mellan rörlig ränta och fast ränta. Själv valde jag nu en rörlig ränta då den är lägre och det tar lång tid innan den hinner i kapp fasta räntorna.

Jag kommer nu också kunna boka in flera möten då jag befinner mig mer centralt. Jag kan välja ut vilken restaurang jag vill. Jag kan också välja att sitta i biblioteket då det inte är så långt bort från mig. Samt kan jag också bjuda hem vissa av våra bloggare på event när jag väl har inrett lägenheten ordentligt. För mig kommer detta bli mycket spännande liv med många bjudningar. Jag älskar att bjuda hem folk och är även en person som älskar att vara på event som någon annan har ordnat. Jag väljer då vilka jag ska befinna mig på och springer inte i väg på alla som jag gjorde en gång i tiden. Jag vill ha kvalité och inte kvantitet för det ger inget i längden. Jag värdesätter min tid på ett helt annat sätt i dag än vad jag gjorde för några år sedan.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *