Injektion och skönhetsbehandlingar

Botox är förebyggande för både spänningshuvudvärk och för framtida rynkor på.

Jag som lider av hormonell migrän har mycket lindrigare attacker när jag använder botox som gör så att jag inte kan spänna mina ögonmuskler även om jag vill. Jag kan heller inte få fåror mellan ögonen, vilket är lätt hänt om man ser dåligt eller om man har ont i huvudet.

Jag känner inte att jag har problem med rynkor, men varför inte förebygga så att jag slipper dem i framtiden? Även om du har rynkor så blir du helt enkelt av med dem och sedan vänjer sig dina muskler till att inte anstränga sig och på det sättet så kommer detta med tiden att vara förebyggande för mot dina rynkor. Man ska börja medans man är ung och har en fin hy. Börjar du senare i livet då du redan har rynkor kan du alltid fylla ut det värsta med fillers och använda dig utan Botox ändå.

Olika typer av injektioner finns det för dig som både vill förebygga och bli av med befintliga rynkor. Jag mötte en kvinna för några veckor sedan som från att ha sett ut som en 60 åring i huden helt plötsligt hade blivit 30 år yngre just för att hon hade verkligen fått rejält med injektioner i form av fillers och botox, vilket hade givit henne en babyhud. Hos Doktor K så finns det denna typ av behandlingar.

Vad är Trådlyft?

Nu finns en revolutionerande metod för dina befintliga rynkor som heter trådlyft. Det är en enkel metod utan kirurgisk ingrepp och du kan direkt gå till jobbet efteråt. Du får heller inga fula ärr efter en behandling med trådlyft som de på Doktor K också erbjuder.

Helt utan kirurgisk ingrepp endast bedövningsalva behövs

Silhoutte Soft® trådlyft som de kallar denna behandling för är en trådbehandling som ger ett ansiktslyft utan att du behöver använda dig utav kniv eller kirurgi. Med denna typ av behandling kan du verkligen förebygga och bli av med både linjer och slappheten som huden för med sig med tiden.  Trådarna som används vid denna typ av ingrepp dvs trådlyft är av samma typ som används inom kirurgin. Tex så har man använt denna typ av tråd när man opererar folk och behöver sy igen organ inuti kroppen då kroppen sedan själv tar hand om läkningsprocessen.

Enkelt att boka en tid på hemsidan

Du kan enkelt gå in på deras hemsida och boka in en tid för konsultation eller direkt boka en tid för behandling. Det blir bekvämt att direkt efter behandlingen se resultat då resultat syns direkt.Samt så behöver du ej sjukskriva dig utan direkt efteråt kan gå till jobbet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *