Jag stod modell för skönhetsbehandligen av Nu skin

Det är den här maskinen de använder för att scanna av mina fria radikaler dvs vilken nivå min antioxidant ligger på.

Den var på 33 000 vilket innebär att jag behöver mer vitaminer. För rökare ligger den på ca 15 000. De använde produkter från Nu skin och apparten (SPA-scanner) som är lika liten som en mobiltelefon tog de och svepte över mitt aniskte med. De gjorde rengöringen på min ena ansiktshalva för att jag skulle kunna jämföra båda sidorna. Sedan gjorde de rengöringen på andra hälften också.

Det var en enorm stor skillnad.

 Det här är Anna Åkerblom jag ska börja gå på Healing kurser hos henne. Jag var på behandling hos henne för min hälsa. Jag började även att använda Holistisk proteindryck som jag fick av henne. Hennes katt kan räkna. När Anna säger att hon ska vara bort i 5 dagar kommer inte katten hem på just 5 dagar.

Anna beskrev att jag hade dålig energi på vissa ställen som hon i sin tur plockade bort en för en. Jag som har varit kicklig i hela livet blev av med det allteftersom hon jagade iväg den dåliga energin. Jag hade migrän när jag gick till henne men gick därifrån frisk som en nötkärna.
Jag säger bara tack Anna för hjälpen den satt verkligen på sin plats. Det finns även dålig energi i mitt hem också och den ska också jagas bort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *