Panos Emporio ger ut en bok

Jag har personligen blivit inbjuden av Panos Emporio badräktskungen till hans event i Stockholm.

För mig är det alltid en ära när han bjuder in till sina event. Jag blev även inbjuden till Göteborg när han öppnade sin restaurang. Han bjöd då även hotell och logi eller vad man nu säger. Han är också en av mina elitbloggare på blogbiz.se Vi har anlitat en pressansvarig åt honom på blogbiz som assisterar honom med hans marknadsföring hos oss.

Bästa eventet med honom var på Stadshuset när han satt i en jury då fick jag ensam en inbjudan att närvara. Det var 3 rättersmiddag i samma vackra salar som Nobelfesten det var en upplevelse verkligen.

I dag är jag färdig med alla mina ärenden och bokat av vissa för att det blev helt enkelt för mycket. När det kommer till mitt andra företag ej digital marknadsföringsdelen (blogbiz.se) utan det andra som jag inte nämner i bloggen. Med det företaget sponsrade jag Panos restaurang till alla hans 200 gäster.

Plast försvinner på all livsmedel inom en snar framtid

Det företaget i varje fall är lite krånglig just nu då jag helt enkelt behöver byta ut förpackningar på det mesta. Om ni ej visste det så kommer plast inte längre att vara aktuell när det gäller livsmedel. Tex så har Waynes Coffee (ett av mina företag) helt slutat med plast.

Min allergi mot metaller

Vill också nämna att jag har tagit massa blodprover för att testa alla metaller som finns. Jag är verkligen känslig för alla metaller även guld, silver, koppar jag nästan allt. Nu kollar vi järn också och jag har slutat med allt som innehåller parfym. Håller på att byta ut tvättmedel, sköljmedel, balsam, schampoo ja allt som kan tänkas innehålla parfym.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *