Hör och häpna vad boken “attraktionslagen” säger

Vet du vem din själsfrende är? Enligt boken Attraktionslagen jag läser står det följande:

Anita skulle ha kommit i går till Uppsala vi skulle vidare till Agersta för att vara med i publiken för spiritualitsika medium.

Ofta är det dem du är mest irriterad på eller har svårast att dra jämnt med som faktiskt är dina själsfränder, men genom din brist på harmoni med den du verkligen är, känner du inte igen dem enligt Attraktionslagen .

Nu börjar väl boken om Attraktionslagen fumla i mörkret. Än har jag inte lärt mig något vettigt ur boken, men jag hoppas att det kommer. Den tar upp relationer i livet dvs mellan mor, far och son. Det handlar inte om relation mellan man och kvinna utan relationer i övrigt.

Jag måste fortsätta läsa boken om Attraktionslagen för att förstå vad de menar. Jag hoppas det finns en poäng i det hela. En sak är säkert att man kan endast bli lycklig om man är nöjd med sig själv med eller utan andra människors uppskattning.

Jag är nöjd med mig själv och har inga behov av att plocka poäng från andra människor. För några dagar sedan påstod en människa en sak om mig. Personen förväntade sig att jag skulle försvara mig. Jag anser inte ens att den personens åsikter är av vikt så jag orkade inte försvara mig. Om en person inte passar min ideologi på något sätt så vill jag inte heller ha beröm eller poäng av den personen. Det är som att jag ska samla poäng från Kapp-ahl och få värdecheck på 20 % rabatt när jag hatar deras kläder.

Tänk att kandidera till något och sedan se att de som har röstat på dig var fångar i fängelset som åkt dit för trippelmord. Kan du då stolt säga att folk av bra kvalité står på din sida? Detsamma med denna person jag anser inte har så stor kvalité som människa. Jag vill då helst ha en sådan emot mig än för mig. Om personen vore för mig skulle folk tro att vi har något gemensamt och det har vi verkligen inte.

Jag återkommer när jag förstår mer av denna knasiga bok om Attraktionslagen .

Frågar man mig om jag vill vinna eller vara lycklig, så väljer jag att vara lycklig enligt Attraktionslagen . Jag är inte beroende av någon och därför är jag heller inte i behov av att vinna. Det finns inget jag har att vinna på människor. Vad kan andra ens ge mig? Ingen kan ge mig något som jag inte redan har. Jag har allt jag lovar er allt så att det blir över till er också.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *