Jag tittar på alla program som handlar om hälsa

Sponsrad inlägg i samarbete med cbdolja.nu

När jag var i Grekland så bodde jag på ett hotell och när jag tittade ut genom fönstret såg jag en butik med bara CBD produkter i alla slag.

Minns att jag besökte den bara sista dagen när jag lämnade hotellet. För att de hade bara öppet på kvällarna.

När det var fest i lokalen ovan då hade de nattöppet pga av alla hälsomedvetna unga människor som besökte den samtidigt som de var på själva festen en våning ovan. Jag provade då tuggummi med CBD och jag mådde då otroligt bra av det.

Det finns även CBD olja som du kan doppa i din apelsinjuice saft eller liknande för att få i dig dessa egenskaper. Det är alltid bra att hålla kvar denna olja i din mun ett tag innan du sväljer det. För om du inte visste om det så kan dina slemhinnor i munnen ta upp ämnet CBD ännu bättre än om du sväljer det. Prova ska du se en stor skillnad. Då ska du inte hälla den i någon apelsinjuice eller saft som jag nämnde ovan. Du ska helt enkelt droppa direkt i munnen och hålla kvar det i en minut. Detta fick jag lära mig av min homeopat att tar du något som är nyttigt för kroppen i vätskeform håll kvar det i munnen ett tag.

Om du ej visste det så tar slemhinnorna upp 90 av själva ämnet medans om du sväljer det tar kroppen upp ca 10 % av det.

Sedan ska du ta din vardagliga promenad i skogen och få extra frisk luft och bara känna dig nyttig. För man är nyttig om man använder CBD olja som är bra för massor av områden i din kropp. Allt från ditt minne till fertiliteten hos främst kvinnor. Kvinnor i fertil ålder som vill skaffa barn ska absolut använda sig utav denna olja jag rekommenderar varmt. Jag gav det till min mamma en gång en period hon lätt kunde få ångest. Hennes ångest försvann och hon förstår inte ens hur det gick till. Det hon sa var att tack vare CBD oljan så hade hon ingen ångest kvar. Du kan även ta alla andra av dina vitaminer för detta är ett komplement till din hälsa för att leva längre och friskare.

Kan nämna att jag numera tittar på alla program som handlar om hälsa. Jag stängde av ett program som påst

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *