En kvinna ville visa sig klok inför folk

Sponsrad inlägg i samarbete med Beslagonline.se

Det finns alltid folk som gärna vill säga kloka saker inför folk och de lägger ned enorm energi på att få ett gott omdöme.

En kvinna sa en gång “Jag umgås bara med folk klokare än mig för att lära mig något och inte för att lära ut. Man ska ta lärdom av folk ej ge lärdom”

Det lät väl bra eller hur? Fast den dagen så sa hon dessa meningar vem hon än mötte. Hon kände att hon hade kommit på något genialisk och hon började mala på samma meningar vecka efter vecka månad efter månad. Till slut hade alla människor i hennes omgivning hört detta nu i repris dessutom. Själv tänkte jag att om hon nu ska umgås med folk klokare än hon själv så är massan större än vad vi anade från början.

På den tiden bodde hon nära mig som tur är avståndet långt mellan oss numera. Jag vet att Gud älskar verkligen mig eftersom Gud plockar bort alla människor som inte är rumsrena från mitt liv. Jag kanske inte förstår det då men senare är jag evig tacksam.

Jag kommer börja mitt nya liv i juni för jag ska nämligen flytta ännu mer centralt i Uppsala. Jag ser verkligen fram emot det och dagarna går så sakta när man ser fram emot något stort och bra. Om jag nu ska flytta och vill ha inredningstips från kvinnan ovan jag talade om kommer hon inte kunna ge mig inspiration. För hon vill ej ge av sin intelligens eller visdom till andra människor. Därför går jag själv in på nätet och letar efter dörrhandtag.

Jag ska inreda hela huset från topp till tå

Jag kommer verkligen vara noga med inredningen och ska slänga alla mattor jag har just nu och köpa nya som bara är enfärgade.

Jag är nöjd med hela lägenheten utom badrummet som kommer göras om helt och hållet. Hos Beslagonline.se så hittar man allt inom badrumstillbehör för att få ett snyggt badrum. Tex så finns det tusen olika modeller av handtag och knoppar. En dörr blir som ny när man byter handtag. Du kan tex sätta upp en gammal sliten dörr och bara du byter handtag till en helt ny så får du också en unik stil. Du blir lite Shabby chic av det hela då man blandar gammal med nytt.

Hittade lite snygga handtag bland annat som jag visar här i bloggen. Det ska verkligen glänsa om tex dörren är gammal. Du kan åka ut till sommarstället och säkert hitta en gammal dörr som bara ligger och skräpar och ge den helt nytt liv med dessa handtag. Du behöver ej måla dörren eller ens putsa. Låt den bara vara gammal så att dörrhandtaget glänser extra.

Sedan kommer folk verkligen titta extra noga på dina detaljer när du bjuder hem folk för en inflyttningsfest. Jag ska ha en sådan inflyttningsfest för många omkring mig är otroligt nyfikna på denna nya lägenhet jag har.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *