Vet du vad 99 svar av 100 är?

Sponsrad inlägg i samarbete med finanspunkten

Enligt ett ordspråk så är 99 svar av 100 pengar och endast 1 svar av 100 handlar om kärlek.

För hur vi än vänder och vrider på allt så handlar allt i slutändan om just pengar. Folk som gör sig till offer har inte förstått att inget är personligt utan allt handlar om pengar.

En gång i tiden hade jag ett eget nyhetsprogram och skulle intervjua EU kandidater. En av kandidaterna berättade att han kände lobbyister som han var uppväxt med, men som vägrade hjälpa honom att få fler röster. De ville hellre hjälpa en kvinnlig EU kandidat så att hon fick massor av röster. Den manliga EU kandidaten måste att trott att dessa lobbyister jobbad gratis för den kvinnliga EU kandidaten. Jag kunde inte förstå hur man som politiker inte har förstått att inget är personligt. Har du likvida medel eller kan erbjuda lobbyister något så kan heller ingen lobbyist i världen erbjuda dig sin hjälp. Ingen jobbar gratis vad är det i denna mening som folk inte förstår?

Vet ni hur Barack Obama ens vann valet? Han köpte upp massor av tv kanaler och sände sig själv. Detta skulle han inte kunna göra om han inte hade haft likvida medel. Ännu en gång är svaret på frågan pengar dvs Barack Obama vann valet för att han hade mest pengar. Vem är det denna gång som står på tur pga av sina pengar? Jo det är Donald Trumph USA rikaste man.

Vill du bli högt uppsatt politiker så bör du ha en sparad budget för att nå fram snabbare. Har du inte pengar kan du alltid testa bästa ISK konto för att värdera din inkomst lite högre.

Jag vet att allt handlar om pengar därför se till att spara dina pengar och gå in på sidan och ta reda på mer vad de kan göra för dig innan du satsar högre här i livet.

Spar dina pengar och invester dina pengar i det du tror på. Investera då i något du finner är roligt för då kan du engagera dig mer. Sidan jag rekommenderar kan ge dig mycket lärdom kring din ekonomi och hur du kan förvalta och öka din inkomst till högre höjder.

Många tittar på folk som har pengar och tror att dessa människor bara har haft tur i livet och detta stämmer verkligen inte. Det man ska göra är att tänka om och tänka rätt i alla lägen för att undvika att förlora pengar. Var dag ska du göra något bra med dig liv. Är det inte genom ekonomin ska det bli genom hälsan. Din hälsa och ekonomi bör stå på topp i alla lägen varje dag resten av ditt och dina barns liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *