Värmepump och nätverkande med kvinnor

Sponsrad inlägg i samarbete med vivarmer.se

Jag har varit på lunchträff med nätverk från Uppsala och mött folk inom olika verksamheter, företag och branscher.

Vi fick alla 5 minuter på oss att presentera oss och lämna utrymme för eventuella frågor. Detta gick fantastiskt bra och jag var grymt nyfiken på vad alla andra hade att berätta. Här fick man verkligen bolla sina åsikter och ställa frågor. Jag har fått lära mig massor och jag ser fram emot nästa möte som håller den 9 april.

Jag tar gladeligen emot tips och råd för att kunna utveckla mig själv som bloggare och chef över franchiseföretaget jag jobbar inom.

Det var lite kallt på Domtrappkällaren då jag är lite frusen av mig och då kom jag att tänka på detta med värmepump och bergvärme som är något inte alla människor är bekanta med.

En av kvinnorna på nätverket pratade om just dessa två saker och många ställde då massa frågor till henne. För det är inte alla som vet hur det går till att få värmepump tex. Vad man vet att den är helt tvärtom till kylskåp.

Du kan gå in på sidan och se deras uppgifter och bor du dessutom i Stockholm så blir det så mycket enklare. Detta görs genom 3 steg.

 1. Besiktning
 2. Leverans
 3. Montering

Det är 3 enkla steg och proffsiga personer som jobbar med detta kommer även ge dig en offert när de har gjort besiktningen. Du kommer få all hjälp du behöver och kommer inte behöva vara orolig. Detta kan också vara bra att installera för då stiger också värdet på ditt hus och tomt som är i närheten.

Det finns nog inget värre än när något fattas. Tex så har vissa anhöriga till mig en villa i närheten av Stockholm. Där finns inget vatten som går till villorna så de har fått köpa en fristående toalett. Hur de sedan använder den orkar jag inte ens gå in på för de använder något typ av filter som de byter varje gång de ska besöka toaletten.

Om jag skulle vara i närheten av Stockholm skulle jag genast ringa upp detta företag för att få värmepump mm för jag vill ha det så bekvämt som möjligt. Jag skulle inte orka ta hjälp av nära och kära utan jag vill ha hjälp av de som är proffsiga.

Det finns några typer av pumpar jag radar upp dem nedan

 • Bergvärmepumpar
 • Frånluftsvärmepumpar
 • Luft-vattenpumpar
 • Luft-luftvärmepumpar

Det är tryggt att anlita detta bolag då de är försäkrade och certifierade samt att detta är ett mycket bra val för miljön.

4 svar på ”Värmepump och nätverkande med kvinnor”

 1. Hej Anne!

  Schönt att se din inlägg om nätverket av uppsalagänget, äntligen någon som bloggar om det! Jag hann inte denna gång, men jag hoppas på att träffas vid nästa lunchträff! 🙂 Fina bilder med!

  Allt gott!

  Tünde
  Grundare av Swappis – Klädbytesevent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *