Tips på hur man gör event

Sponsrat inlägg i samarbete med partydekor.se

Jag ska ge er tips på hur man gör event som ni även kan ha utomlands.

I början av mitt bloggande brukade jag ha stora event hemma med ca 12-14 gäster inbjudna.

Jag gjorde dessa event för att jag älskade blogga och ville ha fler medarbetare. Jag märkte att när de flesta hade gått hem och det bara var 3-4 personer kvar så vad det dessa personer som blev mest intresserade av den verksamhet jag höll på med. Med detta förstod jag att jag borde ha event med 2-4 personer inbjudna och inte fler.

Jag har även varit på event med Gallerian som jag jobbar i dvs butikschefsdagen som det kallas för. Jag kommer i morgon publicera bilder från det eventet. Jag önskar att vi på Gallerian kunde åka utomlands någon gång och ha våra event på tex någon restaurang. Helst av allt vill jag ha våra event på Slott och Herrgårdar, men kanske utomlands. På den galleria jag då brukade jobba på så ordnar de just denna typ av event tex så finns det träningsresor, företagsresor och gruppsresor.

Ska du ha ett event så kommer här lite tips från mig

Du kan då gå in på partydekor som har allt inom party och event. Du kommer garanterat få ett lyckat event med tex ballongbukett där folk kommer se hur seriös och proffsig du är. Ju mer engagerad du är i ditt event desto mer kommer folk prata om dig och dina event flera veckor efter. Även när det går flera år kommer folk att komma ihåg dig och diskutera att du minsann hade något utöver det vanliga. För folk brukar inte tänka i detalj om de har event hemma. De sätter bara ihop något snabbt för att få det överstökat.

När jag hade mina event då brukade företag anmäla sig för att de ville komma och engagera sig med varor, tjänster och jag har även haft fotograf hos mig dvs mingelfotograf. Så kan det gå till när jag har event och då rekommenderar jag mina läsare också att gå in på partydekor hemsida och se vad de har att erbjuda.

Du kan också gå in där om du bara ska ha en födelsedag eller om ditt barn ska döpas. För då finns det verkligen roliga ting du kan använda dig utav.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *