När man badar skapar man nya idéer

Sponsrad inlägg i samarbete med riapool

Jag har precis skapat en ny affärsidé och dessutom en helt ny uppfinning som inte finns på någon marknad över hela världen.

Nu ska min idé granskas av två personer för att se om det stämmer att jag är först i världen med denna affärsidé. Jag själv är nog 100 % säker på att jag är först ut med denna tekniska utrustning som ingen annan än jag har kommit på någonsin i världshistorien.

Mediter I pool om du vill ha bättre liv och idéer

Det är alltid när jag duschar eller badar som jag kommer på bästa idéerna. Detta är också något man kan använda sig utav medans man badar. Därför vill du bli ett geni se till att koppla av mer för är man stressad kan man aldrig komma på nya idéer. Tex så har du poolpaket som du kan använda dig utav eller stålväggspool och få hem en pool du kan ha inomhus eller utomhus. Har du den utomhus så kan du använda dig utav hörlurar för att slippa ljud av andra människor. Har du den inomhus kan du spela lite meditationsmusik och som jag komma på fantastiska affärsidéer medans du motionssimmar eller bara ligger i din pool och slappnar av.

Det första jag sa när jag klev in och presenterade mig för de två som ska granska min uppfinning var att de måste skriva under min sekretessavtal. Alla personer som jag delar med mig denna uppfinning för måste nämligen skriva på min sekretessavtal. Till svar fick jag att från första dagen då de började jobba så har de redan skrivit på denna typ av avtal då båda har tystnadsplikt. Detta gjorde mig genast trygg så jag började spåna vidare på min uppfinning och började berätta min historia och vad jag har för utbildning i bakgrunden.

När det gäller marknadsföringen av min produkt så har jag redan bloggen som en mycket bra marknadsföringskanal. Samt så kan jag bada i poolen för att få extra inspiration.

Hur börjar man med en affärsidé och hur förverkligar man den?

Man har ställt Donald Trumph frågan hur det kommer sig att han har lyckats. Till svar fick man att när man gör det som är roligt så lyckas man. Donald är riktigt rik och har säker råd med både inomhus pool och utomhus pool och kan använda poolpaket dessutom.  I hans tur så handlade det om att bygga hus och sälja dem vidare. I mitt fall handlar det om vad jag tror om universum och hur jag kan sälja min idé vidare.  Har du en idé så kan du som jag alltid börja med att gå en mentorring som jag gjorde förra året under ett år. Vi alla som var uppfinnare av en produkt eller tjänst träffades på ett Hotell en gång i veckan kvällstid och bollade våra idéer med vår mentor Annika Winell och varje vecka bjöds det in föreläsare. Själv klarar jag mig helt utan några rådgivare och föreläsare. Annika Winell räcker gott och väl åt mig mer behöver jag verkligen inte gällande rådgivning.

På hotellet finns det en inomhuspool som jag dessutom har badat i flera gånger för att komma i form och få massor av nya affärsidéer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *