Jag är för Botox

Jag får Botox var 3:e månad för min migrän av neurolog på Akademiska sjukhuset.

Nedan är jag och Karolina i Knivsta för ett säljmöte

Jag är för Botox både vad det gäller medicinsk och när det kommer till folk som använder det för att se yngre ut. Jag tycker att människor själva får avgöra varför och när de vill använda Botox. Man kan inte säga att man är för om man använder det till Ditten men inte till Dattan. Man har inte rätt att döma ut människor som använder något på ett sätt man själv inte använder det till. För ingen människa är så pass perfekt och fullkomlig att man har rätten att döma ut andra människor.

Är du emot Botox för att se yngre ut så kan du inte döma folk som använder det av sådana orsaker. Det är som att älska hamburgare och tycka att folk som älskar pizza är dumma i huvudet.

I morgon ska jag åter ta Botox i axlar och bakhuvudet för att inte spänna mig och jag vet faktiskt inte om det har hjälpt eller inte då jag samtidigt går hos en naturläkare och blivit bättre. Jag är därför evig tacksam mot hälsobloggaren Carola Gehrke som tipsade mig om denna naturläkare.

Jag avbokade ett säljevent jag skulle på i morgon då hela dagen kolliderar. Jag som brukar vara så noga när det gäller att anteckna allt i sin ordning.

I dag ska jag även möta en person som ska göra loggan till Blogbiz.se

Ett svar på ”Jag är för Botox”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *