Hur står det till med ryggen?

Sponsrat inlägg i samarbete med joylife

Tänk så jobbigt att ha ont i ryggen

Jag själv brukar rida på Islandshästar och har gjort det under flera år.  Jag kan då ibland få ont i ryggen och då rör jag på mig väldigt mycket på stolen. Man kan tro att jag är rastlös, vilket jag också kan bli om inget händer när jag sitter.

Vi har också 2 trappor upp och jag tar oftast hissen. Vår hiss är helt ny fast det är en transporthiss. När man går upp och ner för trappor kan man få ont i sina knä. Då kan jag rekommendera naprapat som har massor av erfarenhet.

Jag kommer snart flytta och då har jag 4 trappor om hissen skulle bli trasig. Så vad gör man då?

Besök en naprapat som tar hand om din rygg och din kropp. För gör inte som jag har gjort i flera år att tro att ryggen ska själv återställa sig. Det funkar inte så vi behöver någon som kan mer än oss om ryggen.

Ryggstöd

Jag som då brukar sitta mycket behöver bra ryggstöd för kvinnor då vi kvinnor har en helt annan rygg än vad män har. Kvinnor kan lättare få ont i ryggen då vi har lite smalare och tunnare skelett än vad män har.

Jag kommer i dag vara på möte hela dagen och då behöver jag verkligen en rygg som håller dessa timmar. Det kommer ju se konstigt ut om jag inte ens kan sitta rak på en vanlig stol för att jag har ont i ryggen. Man måste verkligen ta hand om sin hälsa innan man kan bli tagen på allvar när man talar business med folk man har bokat möten med.

Sängen

Tänk dig själv om du ska på ett möte med någon som verkar vara kunnig inom det mesta. Personen kan allt men verkar inte veta hur man gör för att få ryggen fixad genom en naprapat. Det är klart man besöker en naprapat så att man slipper gå med värk och kan sitta sedan på en vanlig stol i flera timmar. Jag har inga andra god råd att ge mina blogg läsare när det gäller ryggen. En annan sak är också att kolla hur din madrass känns när du sover och när du vankar upp på morgonen.

Promenader

Ta även promenader i skogen det kan också hjälpa din rygg. Det är viktigt då att promenera i skogen där det finns mjuk terräng och mossa. Du ska då inte gå på asfalt när du har ont i ryggen.

Skor

Tänk på vad du går i för skor också för även detta kan vara till stor hjälp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *