Fastigheter är garanti för din omsättning

Sponsrat inlägg i samarbete med Triolkapital

För ca 5 år sedan så var en fastighet som var värd ca 11 miljoner kronor i industriområdet.

Nu 5 år senare är samma fastighet värd 18 miljoner kronor. Vilket område eller fastighet det rör sig om kan jag inte gå in på utan det jag vill framhäva i detta inlägg är att just nu är det av stor vikt för folk att investera i fastigheter eller i mark. Vi går mot en överbefolkad jordklot och detta medför samtidigt att bostäder, fastigheter och mark blir mer värda på kort skikt.

Jag tror starkt på fastighetsmarknaden

Det finns inget som stiger i värde så mycket som fastigheter gör just nu. Hos Triolkapital kan företag ta lån för att bygga bostadsrätter, hyresrätter och äganderätter som de i sin tur hyr ut till privatpersoner eller företag. Jag själv kommer snart bo granne med f.d bank i Uppsala och tänk er om man skulle hyra ut den till olika företag just nu. Det är numera ingen bank där utan massa företag stångas nu för att ta plats i huset bredvid mig. Själv hade jag också velat ha ett kontor med litet café till där jag kan jobba på vardagar. Annars jobbar jag mycket hemma. Så passa på att ta fastighetslån företag så att ni kan få mer omsättning.

Jag jämför pengar med spelet Othello där man försöker få rutorna längst ut på brädspelet för att kunna ta in sig i olika hör och vinna spelet. Som barn kunde ingen människa slå mig i Othello för att jag kunde dessa regler. Ingen människa har heller kunnat slå mig i brädspelet monopol heller. Det gäller att spara pengar och sedan låna den största delen för att sedan investera i fastigheter. Det du sedan gör med fastigheter är att hyra ut dem till olika företag och då “anställer” dessa som dina långivare. De du lånar ut delar till är också de personer som kommer att betala av på din skuld och med tiden så har de “jobbat” för din räkning.

Du måste ha fast anställning för att kunna låna pengar från banken och har du ett sparat kapital så har du en större summa till godo att låna från bankerna. Du har även privata hyresvärdar om du vill hyra en bostad och inte har råd att köpa en bostad eller något liknande för tillfället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *