Bjud dina framtida kunder på godis

Sponsrad inlägg i samarbete med presenta

Reklamexponeringen, det vill säga ytorna där vi möter reklam på är idag fler än någonsin, vilket ställer ännu högre krav på den reklam som görs.

Många förknippar reklam som något som tränger sig på och det är något som vi som bransch måste ta till oss så att folk kan förknippa reklam med något bra.

Så hur går vi till väga för att få våra framtida kunder till att tycka att reklam faktisk kan vara något riktigt trevligt?

Jo du kan bjuda dem på godis med din logga på. Då kommer de alltid förknippa dig med något sött och gott. För det är väl det du vill eller hur? Många företag brukar ha minttabletter med sin logga på dvs profilgodis så att folk även kan få frisk smak på godiset. Då blir det mer vuxengodis tycker många som har provat. Barn brukar inte välja godis med minsmak lika ofta. Kanske ska du då ta något med choklad så att även de barn som är med sina föräldrar kan smaka av godiset.

På godiset har du då din logga och varför inte din mobilnummer också om de får plats. Här finner du många typer av godis du kan välja bland med din logga på. Du kan även dela ut godis på stan och då köpa in massor för det kostar inte mycket per godis att dela ut. Anlita någon som går omkring på stan och frågar folk om de har hört talas om just ditt företag. Kan de berätta något om ditt företag belönas de med 5 godisar och de inget får de 1 godis. För tro mig efter att ha funderat ett tag så kanske de inte kommer på något. Då ska man be dem googla på företaget. När de väl har googlat på ditt företag får de med sig 5 godisar. Tro mig de som stannar upp kommer då aldrig glömma ditt företag då de har fått stannat upp och dessutom googlat på ditt företag. Detta är ett mycket bra sätt att få folk att aldrig glömma just ditt företag. Blir de sena till ett möte kommer de då ursäkta sig och säga till sina arbetskamrater att de har blivit sena då företaget X stoppade dem och de fick googla på företaget för att få behålla godis. Om du anser att 5 godbitar är för lite så kan du ge dem en hel påse de bjuder sina arbetskamrater på också.

Allt detta kommer leda till att fler och fler företag kommer att veta om just ditt företag och då kan du se den växa på riktigt. Du behöver komma på roliga lekar i samband med ditt godis. Även på mässor och event delar man ut godisar. Så oavsett vad det är du håller på med så kommer du alltid kunna använda dig utav godis med din logga på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *