Jag vill anställa min egen kock

Sponsrat inlägg i samarbete med hemleveransguiden.se

Mitt motto på rikedom innebär att jag har mer tid för hobbyn och att jag har någon som kan assistera mig med det som jag själv inte orkar eller har tid med.

Detta är jag i ett nötskal om jag ska leva ett bekvämare liv. Detta tror jag kan ordnas enklast om man använder sig av något som kallas för Billig matkasse. Detta innebär att du kan välja mellan flera olika företag som levererar mat ända fram till din dörr. Detta ska jag prova från Linas Matkasse för att hinna med annat i livet.

För vad anställer man först i sitt hem om man har bra ekonomi?

Jag vet ej vad du kan tänka dig att anställa, men det första jag tänker på är att anställa en kock och en som städar så klart. Kocken är nästan viktigare och får jag hem Linas Matkasse ja då har jag fått min kock anställd hos mig redan. I går tex träffade jag en anhörig som hade problem med hälsan. Det enda han hade ätit på hela dagen var ett ägg och ett äpple. Hos mig drack han en kopp kaffe. Sedan skulle han kanske äta jättelitet pasta eller 2 bananer. Först skulle han gå och träna för att att få bort det lilla han hade ätit. Denna människa borde direkt anlita en kock som kan laga nyttiga maträtter eller beställa hem Linas Matkasse för han kan ju inte gå på svältdiet Direk.

Det finns fler företag som levererar matkassar ända fram till din dörr. Hur bekvämt är det inte att inte behöva avvara tid för att handla och dessutom bära så tunga saker? Du hittar också Hello Fresh om du vill ha det hem till dig. Denna har jag faktiskt provat flera gånger och här finns också mycket intressant och spännande där du då får laga din egen mat.

Mitt val av Matkasse

Det lär nog bli Linas Matkasse denna gång för det ska även bli mycket spännande att prova på nytt. Även om jag snart flyttar mitt i centrala Uppsala och kommer ha massor av café, hotell och restauranger omkring mig så vill jag ändå prova nytt. Jag kommer även få kommunhuset restaurang väldigt nära mig som också har en egen restaurang som jag tror blir en av stadens största så vill jag ändå prova Linas Matkasse i stället för att springa runt på stan för att äta. Jag vill kunna äta i min egen veranda och bara ta det lugnt med mina kollegor framöver. För jag kommer behöva lugnet mer än någonsin när jag har flyttat till min nya bostad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *