Nu ska alla resa bort helt plötsligt

Jag är sorten som har rest väldigt lite i mitt liv och besökt både London och Paris.

Den stad jag älskar mest är Istanbul just för att jag älskar slottet Topkapi som ligger i Istanbul. Det är väldigt stort och det är historisk ca 700 gammal kungadöme om inte mer.

Jag har också besökt Aten några gånger det är nog allt i mitt liv. Jag har tex aldrig varit i Spanien eller Portugal. Jag kan franska och därför valde jag att resa till Paris och där var jag i 4 dagar. Man kan resa med billiga resor till Spanien om man vill.

Jag brukar göra kulinariska resor och köpa lamm från gårdar kring Uppsala. Jag köpte lammfärs, lamhals och kotlett. Jag ska i väg igen på lördag eller söndag för att köpa lammracks för det är godast. Tänk att jag har säkert ätit en kusin eller syssling till nedan lamm. Ändå älskar jag djur och dessutom lamm mest. Jag pussade lammet flera gånger innan jag köpte hennes kusin kilovis och åkte hem.

I dag har jag åter ett läkarbesök då jag vill ha en remiss vidare som jag skrev i går i bloggen. Jag håller också på att utreda om jag är allergisk mot titan och nu är detta också en lång historia som jag kommer ha framför mig. Jag känner att jag aldrig blir färdig.

Man utvecklas så länge man lever och jag utvecklas i snigelfart jämfört med andra människor. Nåt jag hade velat ändra på så klart. En annan sak jag vill ändra på är att kunna äta mindre bröd men jag klarar inte av det i nuläget. Jag måste äta mackor till frukost annars dör jag sakta men säkert.

I morgon väntar jag besök av Anita en av våra kollegor för vi ska på Amazon utbildning tillsammans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *