Längtar till att få grilla

Det har varit kallt så länge och jag verkligen längtar till att få grilla lamm.

Jag har varit utanför Uppsala och köpt lamm från en gård som har egna lamm. Jag har tagit bilder på lammen som ni kommer få se i ett senare inlägg längre fram.

Nedan bild tog jag när jag skulle göra olika allergitester då det kom fram att jag var allergisk mot guld. Nu ska jag även ta blodprover för att se om jag är allergisk mot titan. Är jag allergisk mot titan så ska jag ta bort tandimplantat jag har. Det låter så kusligt med tandimplantat då jag bara har fått massa problem eftersom jag tror att jag är allergisk mot titan.

Mitt immunförsvar reagerar på titan och då måste jag gå till botten med detta problem för att i sommar kunna grilla lamm hur mycket jag vill. Jag kommer också bo mer centralt och då får vi se om jag kan ordna upp detta med mina tänder tills dess.

Det finns några sorters gasolgrill jag kan välja bland som är weber gasolgrill för sena utekvällar med lamm.

Amazon utbildning

Jag kommer troligen vara på utbildning för Amazon också tillsammans med en av våra säljare. Jag vill lära mig så mycket som möjligt om olika sätt att sälja på nätet. Detta för att jag vill ha en framtid där jag bara kan koppla av med grill och lamm. Till lammet vill jag har yoghurt och klyftpotatis. Något annat behöver jag inte för att njuta av maten.

I morgon är jag på läkarbesök igen för att jag önskar en remiss. Allt har blivit så krångligt och jag är så bekväm av mig och vill helst att läkare gör hembesök. Ska bli så bekvämt att flytta ännu närmare centrum och slippa elbilen helt och hållet. Jag är också trött på att ladda den då jag är för bekväm. Önskar en egen chaufför mer än någonsin som kan ta mig omkring så att jag slipper tänka vart jag ska och var jag ska parkera.

Inga säljmöten denna vecka

Denna vecka har jag lovat Karolina att vi inte ska boka några säljmöten då vi behöver bli färdiga med det vi håller på med. Vi blir aldrig färdiga och får springa från ett ärende till nästa ärende  varje torsdag som är våra jobb dagar. Vi jobbar bara på torsdagar med varandra. Annars har båda egna jobb på sidan av. Jag vill inte ha ett jobb på sidan av jag vill verkligen jobba mindre än vad jag gör i dag. Cool är en människa som slipper jobba inte ens som aldrig har tid för något.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *